Blog

Hjælp naturen ved at samle skrald

No comments

Du har helt sikkert lagt mærke til, at der ligger skrald mange steder i naturen. Her hører det selvfølgelig ikke til, men selvom det er noget, de fleste ved, er det de færreste, der rent faktisk gør noget ved det. Næste gang du går en tur og befinder dig ude i naturen, kan duvære en, der gør en forskel for naturen ved at samle skrald op. Det tager kun et øjeblik, og naturen vil takke dig.

Tag nogle venner under armen og gør en forskel

Hvis du er ude at gå en tur og opdager skrald, hvor det ikke skal være, er det oplagt at samle det op og smide det i den nærmeste skraldespand. Det er en god gerning, men hvis du vil gøre endnu mere ud af det, så kan du dedikere en eftermiddag eller to til at samle skrald.

Hvis du ikke vil gøre det alene, så tag nogle venner eller familiemedlemmer med dig, og I kan have det sjovt, imens I gør noget godt for naturen. På den måde kan I få samlet en helt masse skrald samtidig med, at I har glæde af hinandens gode selskab.

Nogle gange bliver der organiseret begivenheder, hvor alle, der har lyst, har mulighed for at dukke op og være med til at hjælpe. Det er en god måde at møde andre mennesker og at gøre en forskel på.

Sorter skraldet korrekt

Når du har gjort naturen en tjeneste ved at samle skrald, der ligger og flyder, hvor det ikke skal flyde, skal du gøre miljøet en tjeneste ved at sortere skraldet på korrekt vis. Én ting er nemlig, at vi genererer meget skrald, men vi er generelt ikke så gode til at komme af med det, og det er også her, problemet ligger.

Alt, der kan genanvendes, skal selvfølgelig sorteres fra, så det kan komme til genbrugsstationen, hvor der vil blive sørget for, at det ender det rette sted, og resten skal man også skille sig af med på en fornuftig måde. Sorterer man skraldet ordentligt, kan langt det meste genanvendes på en eller anden måde. Bliv en ekspert i affaldssortering.

adminHjælp naturen ved at samle skrald

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *