Blog

Varm din bolig op med et pillefyr

No comments

Her i landet er vi nødt til at varme vores boliger op i en stor del af året. Det bruges der en hel del energi på. Det kan være svært at undgå at bruge energi på opvarmning, for vi skal jo have noget varme i vores boliger og på vores arbejdspladser.

Du har flere valgmuligheder, når det kommer til varmekilder. Nogle varmekilder er mere miljøvenlige end andre, og du bør naturligvis vælge en varmekilde, der er så bæredygtig og miljøvenlig som mulig.

Hvilken slags varmekilde skal jeg vælge?

Det er ikke alle boliger, der kan bruge alle slags varmekilder. Det kan afhænge af husets beliggenhed i forhold til, om der kan installeres den ene eller den anden varmekilde netop der.

Hvis du for eksempel bor i en større by, så vil der i de fleste være lagt fjernvarmerør i jorden. Fjernvarme er en temmelig miljøvenlig varmekilde, men det er desværre ikke alle husstande i landet, der kan få adgang til den.

Jordvarme er en af de mest miljøvenlige varmekilder, du kan have, men den kræver, at du har en ret stor have og en meget tæt hus. Et oliefyr er muligt at have i de fleste huse, olie hører bare ikke til de miljøvenlige energikilder.

På samme måde kan du veje den ene mulighed op med den anden. En af de mest grønne og bæredygtige løsninger er et pillefyr. Det kan installeres de fleste steder.

Hvad er et pillefyr?

Et pillefyr fungerer i princippet lige som et oliefyr eller et brændefyr, det kører bare på træpiller. Træpiller er et restprodukt fra træindustrien og er derfor et meget bæredygtigt brændstof. Træpillefyret kan kobles på centralvarmeanlægget, og det skal bare påfyldes ind imellem for at fungere.

Vil du gerne vide mere om pillefyrets egenskaber, så kan du læse om det lige her, hvor du også bliver præsenteret for nogle af de bedste træpillefyr, der findes lige nu.

Det er en ren og brugervenlig varmekilde, og så har du ikke ret meget rengøring med et pillefyr i forhold til oliefyret.

Du kan gøre noget godt for miljøet, for dit indeklima i boligen og for din økonomi, hvis du lægger om til et moderne pillefyr.

Fyr op med god samvittighed

Når du har sådan en miljøvenligt pillefyr, så behøver du ikke at have dårlig samvittighed, hver gang du fyrer op i det. Du ved, at du ikke belaster miljøet, når du bruger dit pillefyr, og dermed skåner du miljøet for at lide overlast.

Derfor kan du roligt nyde den behagelige varme, der kommer fra dit pillefyr. Når først det er installeret, så er det ret nemt at have med at gøre. Oven i købet får du en jævn og behagelig varme i dit hjem, når du fyrer med de rene træpiller.

Vi skal spare på miljøets resurser, hvor vi kan. Med et træpillefyr giver du et godt bidrag til den positive udvikling, der skal være med til at skåne vores miljø. Du kan jo starte med at undersøge, om et træpillefyr er en mulighed for dit hus.

adminVarm din bolig op med et pillefyr

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *